September Utmaning

Välkomna tillbaka och hoppas och tror att sommaren varit till belåtenhet.
Nu startar vi igen med en ny utmaning som går i

HÖSTENS TECKEN

Låt dig inspireras av denna bild tex färg-former-motiv mm och skapa vad du själv önskar.
Allt från kort till alter.
Ditt bidrag vill vi gärna se senast 22/9 kl 21:00
och vi kommer att publisera det här i tävlingsbloggen.

Vi kommer som vanligt att rösta fram det vinnande bidraget som får ta del av
VILDA STAMPS stämpelmotiv.

LYCKA TILL!

måndag 29 augusti 2011

Bidrag #15 - augusti

Sista bidraget denna månaden, #15, kommer från bili

Nu har tiden för augusti månads utmaning gått ut. Nu startar röstningen och förberedelser för septembers utmaning. Vi återkommer med vinnare så snart vi kan. Tack för alla fina bidrag vi fått in, vi har ett digert arbete framför oss, blir inte lätt att utse vinnare bland alla fina askar.
/Mvh ScrapLinda

söndag 21 augusti 2011

fredag 19 augusti 2011

söndag 14 augusti 2011

onsdag 10 augusti 2011

tisdag 9 augusti 2011

måndag 8 augusti 2011

fredag 5 augusti 2011

måndag 1 augusti 2011

"Presentask" - augusti månads utmaning

Hej alla pysslare, tänk att det redan är augusti! Dagarna flyger förbi i hisnande fart, men ännu har vi sol och värme kvar. Däremot börjar det bli mörkt på kvällarna nu, alldeles ypperligt att sitta inne och scrappa då! Denna månadens sponsor är Papper och Sånt  och vinsten är hemlig. Jag har därför bestämt mig för ett tema som passar ypperligt för detta, nämligen presentaskar! Perfekta att gömma en liten present i och mycket roliga att göra.

Origamiask gjord i papper från Bo Bunny.

Inuti asken passar en liten present perfekt.


Regler:
Denna månaden ligger fokus på alter - presentask. Skulle du komma på en idé där du får in en presentask på en LO, så är det också tillåtet. Dock ska det vara en ask som det går att lägga något i, ett foto på en ask är alltså inte tillåtet i utmaningen. Ett kort med inbyggd ask är också välkommet. Ditt bidrag ska vara nygjort och unikt - skapat endast för denna utmaning. (Asken ska vara gjord från grunden, alltså ej tillåtet att altra en redan färdig ask.) Ladda upp det i din blogg och länka sedan med direktlänk till inlägget via MrLinky här ovanför. Senast den 28:e augusti måste du lägga in länken för att vi ska kunna presentera vinnaren före månadsskiftet. Har du ingen blogg går det bra att maila in ditt bidrag till mig ScrapLinda senast den 28:e augusti, adress finns i sidospalten. Endast ett bidrag per person. För mer information om våra regler, se längst ner i sidospalten till höger.