September Utmaning

Välkomna tillbaka och hoppas och tror att sommaren varit till belåtenhet.
Nu startar vi igen med en ny utmaning som går i

HÖSTENS TECKEN

Låt dig inspireras av denna bild tex färg-former-motiv mm och skapa vad du själv önskar.
Allt från kort till alter.
Ditt bidrag vill vi gärna se senast 22/9 kl 21:00
och vi kommer att publisera det här i tävlingsbloggen.

Vi kommer som vanligt att rösta fram det vinnande bidraget som får ta del av
VILDA STAMPS stämpelmotiv.

LYCKA TILL!

måndag 28 februari 2011

Lite inspiration

Har försökt att göra något själv av den lilla tjejen.Tycker hon är bedårande och rolig att måla.Här blev det ett kort med texten Vad vore världen utan dig.Textstämpeln kommer från Vilda Stamps 

söndag 27 februari 2011

Februarivinnare!!!

Här har vi äran att presentera vår Februari-Vinnare, nämligen


Malin/Lillpiga!!!

Hon har skapat en alldeles underbar LO i ljusa och fräscha färger, ett härligt blomsterhav, snygg titel och... ja, vi gillar den massor!!! Malin, maila din adress till cornelia@raggsocka.se, så får du veta hur du får ut din vinst hos månadens sponsor Forma Hantverk. Den består av valfria, omonterade stämplar ur deras eget sortiment till ett värde av 200 kronor! Grattis!!!

Vi har också dragit en vinnare, som vinner en valfri stämpel ur Formas sortiment. Den lyckliga heter Angela. Även du mailar din adress till Cornelia, så får du din vinst! GRATTIS TJEJER!

Till alla övriga deltagare säger vi: Tusen tack för era bidrag! Håll nu utkik så kommer det snart en ny utmaning här och vi ser fram emot all fantastisk kreativitet som ni visar upp här!

tisdag 22 februari 2011

Bidrag #16 - februari

Här kommer bidragen litegrann i oordning, men detta är det sextonde bidraget och det är Evelina som skapat en LO med en vacker julprinsessa.

Bidrag #21 - februari

En häftig skapelse från Marina blev månadens tjugoförsta bidrag.

Här är hennes egna rader och tankar om månadens tema:
Månadens utmaning har temat "Vår bästa tid är nu". Jag känner mer att vi måste tänka på att Vi är här och nu. Så här är vi, jag ...livet..... Gamla spillbitar sydda fast med maskin.....ängel bakom skeletonleaf..... ....bling, glitter ...kärlek till livet, naturen..... vilket medför återvinna, vara rädd om vår natur och vår framtid. Barnen....

Bidrag #20 - februari

Hobbydraken har skapat denna ljuvliga LO med häftigt foto, taget på hennes och hennes mans bröllopsresa och visst måste det ju vara deras bästa tid?! *ler*

Bidrag #19 - februari

Två söta bästisar pryder denna LO från Ulrika. Hon skriver såhär:

För alla som inte helt förstår vad bff betyder så kan jag berätta att det är engelska och står för best friends forever. Saga och Thale storkosar sig ilag och är verkligen bästisar som nästan alltid kommer överens. Det är väl bara när dom är lite väl enig och vill leka med samma saker som det kan bli lite bråk. :)Med den här deltar jag på månadens utmaning som har en tävling där man ska tolka meningen -våran bästa tid är nu. Det jag har tänkt är att för min dotter är tiden med Thale verkligen hennes bästa tid, hon längtar alltid efter att få träffa henne.

Bidrag #18 - februari

Här kommer en LO från Angela, som fick lite problem med länkningen i MrLinky och därför mailade in sitt bidrag istället. Det går naturligtvis bra, det också!

Bidrag #17 - februari

En altrad kalender passar väl perfekt till månadens tema?! Det tycker Maria, som har piffat till den här!

Bidrag #15 -februari

En härlig LO från Allram, som skriver såhär om sitt alster:

Hmmm här fick man tänka lite sen hittade jag detta underbara kort i datorn och tänkte att det kunde ju passa. 2 fina syskonbarn. Syns det att jag gillar blommor?

Bidrag #14 - februari

Therese bidrar med denna härliga LO om sin rara dotter.

Här är hennes egna rader:
Är med och tävlar med denna LO i Månadens Utmaning, Jag tycker att vår lilla söta flicka gör att vår bästa tid är nu. Så därför har jag med henne.

torsdag 17 februari 2011

Bidrag #13 - februari

En riktigt läcker tårta på en riktigt läcker LO, skapad av Malin/Lillpiga.
Hon skriver såhär om sin tolkning:

Just midsommar är nog min favorittid på året, ljust dygnet runt, börjar bli ganska varmt, myggen har inte blivit helvetiskt jobbiga än (förhoppningsvis) och sommaren och semestern lurar alldeles bakom hörnet. OCH! Man får träffa sin släkt och familj på midsommar, därför är det min bästa tid! :)

onsdag 16 februari 2011

Bidrag #12 - februari

En vacker LO med ett alldeles underbart foto kommer från Åsa. Tyvärr har du inte länkat till din blogg, om du har en får du gärna maila en länk till cornelia@raggsocka.se.

Bidrag #11 - februari

DeadUntilDark bidrar med detta härliga kort till ett par nyblivna föräldrar. Hon skriver så här:

"... vad passar då inte bättre än ett kort till min syster och hennes sambo som blev föräldrar för 2 dagar sedan. Att bli förälder är nog det allra största som kan hända i ens liv tror jag. ♥♥"
Det är så roligt att se hur ni tolkar månadens tema. Tänk så mycket det finns att glädja sej åt, att uppskatta, att känna att "Vår bästa tid är nu"!

tisdag 8 februari 2011

Bidrag #10 - februari

Gry-Heidi i vårt västra grannland skriver såhär om sitt vackra februari-bidrag:

Dette søte motivet bringer meg tilbake til når man var barn og delte hemmeligheter med bestevenninnen :) Har mange gode og morsomme minner fra den tiden (også) :o)

måndag 7 februari 2011

Bidrag #9 - februari

Vårt nionde bidrag kommer från Lindha, som gjort ett kort till en kille som fyller 13. Hon skriver såhär:

Det måste väl ändå räknas som ett passande bidrag till frasen; vår bästa tid är nu! Visst var det väl så man själv tänkte då man fyllde tonåring?! Var ju i och för sig ett tag sedan... =)

Och vi kan ju bara hålla med! Nog var det en härlig tid... 13... så "stor" man blev då! *S*

söndag 6 februari 2011

Bidrag #8 - februari

Återigen hoppar vi över en länk pga ogiltigt bidrag. Trist. :( Var snälla och uppmärksamma våra regler, som säger att ditt bidrag till oss ska vara unikt för Månadens Utmaning.

Därför bidrag nr 8 nu:


Nickan73 får oss att längta ännu mer till sommaren, med en under LO om deras resa.

Bidrag #6 - februari


En underbar, exotisk LO har mammasol gjort.

Bidrag #5 - februari

Vi har tyvärr fått stryka bidrag nr 3 och 4, därför hoppas vi raskt över till bidrag nr 5.


Snabbscrapparen har gjort en underbar tolkning av temat, man längtar verkligen till sommaren nu.

fredag 4 februari 2011

Bidrag #2 - februari

Kaffesugen Scrappare har skickat oss bidrag nummer 2 den här månaden, ett vackert kort i kärlekens tecken.

Så här skriver hon om sina tankar:

Vår bästa tid är nu...
Ja så låter Månadens Utmaning på Månadens Utmaning. Här kommer min tolkning... snart är det ju alla hjärtans dag och kär är jag i min sambo. Så när jag gjorde detta kort tänkte jag på oss. Vår bästa tid är nu...

onsdag 2 februari 2011

Bidrag #1 - februari

Första bidraget till februari-tävlingen är redan här. Det är Pysselfröken som har skapat detta ljuvliga kort och i sin blogg skriver hon såhär:

Idag har jag skapat detta kort till en tävling hos Månadens utmaning. Utmaningen bestod av att skapa något utifrån strofen "Vår bästa tid är nu" och visst ser kärleksparet på bilden ut att tycka det. Att vara kär och lycklig är det bästa som finns!

Och det är ju så sant som det är sagt!

tisdag 1 februari 2011

Februari månads utmaning!

Ny månad - ny utmaning! Den här gången vill vi helt enkelt att ni skapar utifrån strofen:

VÅR BÄSTA TID ÄR NU

Layouter, kort och altrat är lika välkommet! Skriv gärna en rad om hur du har tänkt din tolkning också.

Ditt bidrag, som ska vara nytt och skapat endast för denna utmaning, laddar du upp i din blogg och länkar sedan till det via MrLinky här nedan. Senast den 24:e februari vill vi ha det för att kunna presentera vinnaren före månadsskiftet. Har du ingen blogg går det bra att maila ditt bidrag till mailto:cornelia@raggsocka.se . Ta bort klamrarna runt @, bara.

Ser verkligen fram emot många underbara bidrag den här månaden!Och.... naturligtvis har vi en sponsor också! Det är Forma Hantverk som skänker valfria omonterade stämplar ur sitt eget sortiment till en vinnare. Värdet på vinsten är 200 kr!

Och dessutom lottas en valfri stämpel ut bland alla deltagare!

Forma Hantverk erbjuder material till scrapbooking och handgjorda kort. Vi har ett eget märke av både stämplar och mönstrade papper. Numera har vi även öppnat en fysisk butik i Borås. Titta på vår inspirationssida Pysselrummet (www.pysselrummet.se) för tips och beskrivningar!